Jennifer sandström

Sunday & den här helgen

Klockan är 22.08 och jag har inte publicerat något blogginlägg här idag. Försöker blogga veckans alla dagar, ibland har jag något inlägg lite förberett. Men jag tidsinställer nästan aldrig utan fixar oftast det sista och publicerar i realtid. Och anledningen till att jag vill skriva varje dag är för att jag känner att jag haft så mycket inspiration och idéer att det måste få komma ut ett inlägg om dagen, annars kommer de hamna på hög och så sitter vid här år 2023 och jag berättar om den där kvällen i augusti 2018 när jag gjorde någonting som ingen längre bryr sig om. Plus förstås att vissa inlägg är skrivna för att existera för en längre tid men sen så har ni ju berättat att ni gillar att läsa om ytterst vardagliga saker, så då känns det också helt enkelt nödvändigt att blogga sju dagar i veckan, för att ge utrymme åt allt det som jag vill ska få finnas här.

Just ikväll, såhär precis innan jag ska gå och lägga mig och när Mumin redan hunnit gå till sängen (han lägger sig typ alltid först, jag är en nattuggla och skulle sitta upp sent jämt om jag inte också gillade tidiga morgnar), så kände jag dock att jag var helt slut på ord. Vad ska jag berätta? Vad finns det att säga om något? Som någon annan skulle vilja läsa om?

Är det inte jättetråkigt att höra om att jag varit på ett kalas i fredagskväll, lyssnat mest på finsk musik, skrivit i sex timmar, letat jeans i några olika butiker, ätit flammkuchen till middag både igår och idag och sett flera avsnitt av Love på Netflix + början av den franska filmen Blind date tillsammans med min kille. Och att jag zumbade i fredags, sprang 5 km igår och gymmade idag för första gången på typ hela sommaren.

Kanske är det mer intressant att läsa om jobbiga känslor som snurrat i huvudet, men det har vi ju redan avhandlat i veckan (och tog det på min instagram istället). Och någon tyckte att jag var deprimerad och behövde mycket tycksyndom. Så kanske pratar vi inte mer om det. Är ju inte synd om mig.

Kom på när jag skrev detta att jag skulle boka en tågresa Stockholm-Göteborg också. Så det gjorde jag nu, mitt i detta.  Om ett par veckor åker vi nämligen till Sverige och till min favoritstad. Ska bli så fint. Tänkte stanna där nästan två veckor.

Vi hörs i morgon. Har några planerade inlägg för veckan som jag hoppas att ni ska gilla! God natt ♥

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.