snöänglar och sånt

Livet står stilla precis sådär som jag vill. Jag somnar när jag somnar och vaknar när jag vaknar. Det är mörkt mest hela dagen här i norr och man har egentligen ingen lust att lämna hemmet. Idag såg jag ABBA-dokumentären och läste ut Daniels bok. Det hade snöat en decimeter under natten så jag skottade hela gården. Och la mig ner och gjorde en snöängel när jag var klar, för det hade jag inte gjort på många år. Jag damsög också. Och spelade fem olika mobilspel. Om man någon gång blir ensam så har man alltid sin iphone, vilken trygghet. Nästa vecka ska jag be min mormor lära mig sticka för kanske åttonde gången. Hon lär mig alltid och aldrig kommer jag ihåg ett år senare. I morgon ska jag åka hem till min farmor i Boden. Min fina lilla farmor, som alltid berättar minnen från när man var liten och kommer ihåg exakt vad man sa. Kommer dagens generation ha ett lika bra långtidsminne, undrar jag alltid.

Det är lite vad som händer nu. Utöver det så längtar jag till våren. Jag längtar till livet i Jönköping. För jag saknar faktiskt det, ett liv, på riktigt. Med rutiner, tråkiga som roliga. Men så kanske det alltid kommer vara, att man längtar någon annanstans? Hur länge kommer jag vara nöjd med vardagslivet i Sverige? När kommer jag vilja ta min ryggsäck och bege mig ut i världen igen?

Det är sådant som återstår att se. Vi kan inte göra mycket annat än att leva för dagen.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

2 Kommentarer

 1. Emelie
  28 december, 2012 / 17:01

  Ihihihi jag vill ses när du är nere i Jönköping igen! :D Östgötapendeln åker hela vägen ned vissa turer. Om du har tråkigt får du dra med dig vänner och komma till Norrköping :)

  • jennifer
   Författare
   31 december, 2012 / 17:24

   Jag vill också ses!! Vi måste planera in något :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?