Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Slurp – kaffet i brevlådan

Sponsrat inlägg – i samarbete med Slurp Coffee.

Slurp Coffee är en startup med sin bas i Helsingfors som förvandlat idén om att få färskt kaffe av hög kvalité levererat direkt hem i brevlådan så ofta som du önskar, till verklighet. Finland är det i land i världen som dricker mest kaffe per antal invånare och intresset för kaffe är något som ökar inte bara här, men också i Sverige och andra delar av världen.

Slurp Coffee

Konsumenten går från att handla från stora kedjor som massproducerar till att vilja ha och efterfråga något mer lokalt och unikt. Det är inte av en slump som den svenska kaffekedjan Johan och Nyströms till och med gjort succé i Helsingfors (även om de nu faktiskt är en kedja och inte en superhipster kaffebar som bara existerar på en liten gata i Stockholms hipstertäta innerstad) – och det är i helt rätt tid som Slurp lanserat sin tjänst för kaffe-prenumeration!

Såhär kommer paketet hem i brevlådan – paketerat i ett platt men stilfullt paket!

Slurp Kahvia

Du prenumererar alltså på kaffet från Slurp och anger dina önskemål så som vilken typ av kaffe du önskar få hemskickat. Till exempel hela bönor som du maler själv hemma eller malet kaffe, mörk eller ljus rost och så slutligen vilken typ av kaffebryggare du använder, t.ex. brygg med filter, franskpress eller vad du nu kan tänkas ha hemma.

Sedan får du en kaffesort enligt vad du efterfrågat – från någon av de olika rosterierna som Slurp samarbetar med.

gran palomar Slurp

Vi valde hela bönor då vi har lyxen att kunna mala själv, och en sort som passar för vår moccamaster. Sen så gillar jag den mörka rosten som den svensk jag är. Ljus rost känns mer finskt. Så den här sorten fick vi hem i vårt första paket, Gran Palomar. 

Slurp

Häftig grej, eller hur? Personligen tycker jag det är en fantastisk idé och perfekt för kaffe-älskaren som inte behöver tänka på att komma ihåg att köpa hem kaffet innan det hinner ta slut – och dessutom alltid få det levererat färskt. Måste också säga att det är kul att få chansen att samarbeta med en startup – det är alltid trevligt att lyfta något lokalt!

FÖLJ:

2 svar

  1. Slurp – kaffet i brevlådan. Fyndig rubrik. Trodde först att du lyckats spilla kaffe över din dator, precis när du läste dina mail ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.