Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Byebye the Bay Area – från SFO.

Så blev det fredag. Vaknade i Mumins armar i den 90 centimeter breda sängen och tänkte, det är absolut inga problem att sova två stycken i en smal säng, bara mysigt. När det inte finns några alternativ. Jag älskar att sova som en sjöstjärna så tackar inte nej till en king size-säng om jag får välja.

Och eftersom det var fredag var det också dags för mig att packa väskan och göra mig redo för hemfärd. Ta farväl av alltihop, vinka hejdå till palmerna och The Bay Area, och pussa på mumin för sista gången på en månad! (Så länge har vi inte varit ifrån varandra sen våren 2015 då vi hade distansförhållande…)

Det känns helt okej att åka hem ändå, faktiskt. Det sista äventyret som vi gjorde igår kväll var också ett bra avslut på resan, som några av er kanske såg på min instagram (@jennsandstrom) så var vi på besök på Googles HQ – mer om det senare, det var så coolt!

Vi hade några timmar att tillbringa ihop i alla fall. Så vi gick runt lite på campus och klättrade (eller ja, tog hissen) upp i tornet som finns där och blickade ut över hela campus, Palo Alto och viken (som ligger till grund för själva namnet “The Bay Area”).

Uppe i Stanford-tornet har man bra utsikt över hela campushär är “Main Quad” som är centrum för hela campuset. Det finns en jättefin kyrka här också, huset som är till vänster om palmerna och lite högre än de andra.

Sen satte vi oss i gräset, jag passade på att suga åt mig lite av solen (solen hemma kan man ju inte lita på tänker jag) och läste min bok medan T pluggade lite.

Vi hann också äta lunch tillsammans. En pulledpork-burgare med sötpotatis-fries (omg den amerikanska maten – jag förstår verkligen att jag gick upp i vikt under mina 3 veckor i USA när jag var 17) och en stor sallad med spenat, päron, äpplen och getost. Bra kombo! Mat är verkligen en av de bästa sakerna här i livet. Nu ser jag fram emot att få komma hem till mamma och äta grillat… Svensk husmanskost när den är som bäst! ;)

Nu sitter jag på San Francisco International Airport (SFO) och väntar på att få boarda. Jag tog en Uber hit – fan vad jag älskar det med det här landet! Uber Pool är en tjänst där man kan dela sin Uber med andra och åka för i princip halva priset! Dock hade jag så mycket säkerhetsmarginal att jag hade 2 timmar att ägna på flygplatsen, och här finns inte alls mycket att göra. Jag sitter och dricker en chailatte, har köpt lite chips ifall jag blir hungrig på planet mellan måltiderna de serverar och så passar jag på att blogga. 

 

Flygresan till Köpenhamn är 11 timmar, avgår 17.35 lokal tid och jag hoppas nog på att kunna sova en del. Även om jag ser fram emot att se en film, läsa mina 3 tidningar, min bok, lyssna på podden Försvarsmaktens träningsklubb (som Emelie tipsade om!) och kanske till och med lösa korsord!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.