Jennifer sandström

Hemma i Göteborg.

Det är söndag, klockan är 07.15 och jag har precis vaknat. Kroppen är lite förvirrad av jetlag – det är ju kväll i SF och här har vi precis sovit en hel svensk natt. 

Landade igår vid 15-tiden och vet ni?? Jag lyckades sova halva flygresan SF-CPH, fem timmar! Var så nöjd. Men ändå trött. Så när klockan blev 21.30 var jag överlycklig över att få gå och lägga mig. Vaknade bara en gång vid 03 och ville inte riktigt somna om.

Det är också förvirrande att landa “hemma” i Sverige, i Göteborg – hemma är på så många platser nu. Att komma hem till mamma var som alltid välkomnade: 

 

Va?! En present till mig? Det är väl ändå jag som förväntas ha med mig gåvor från amerikat! Mamma tyckte jag behövde nya pyjamasshorts då jag bara har ett par gamla och några med Snobben på från god knows when… 

Medan Göteborg å andra sidan inte riktigt visade sin bästa sida (men snarare åtminstone sin rättvisa sida): 

 

Ruggigt på Landvetter. Det klarnade dock upp och var kring 18 grader så inte helt dumt.

Vi var förresten och handlade på ICA – åh alltid en sån dröm att göra det! Och svenska apotek, de har alltid bra erbjudanden – experter på merförsäljning. Detta kändes också så himla svenskt, hehe. 

 

Nu ska jag vara här drygt en vecka innan jag ska vidare hem till Helsingfors! Ni kan dock vänta er ett gäng fler uppdateringar om San Francisco här framöver.

FÖLJ:

4 svar

  1. Det är väldigt få tillfällen jag önskar att jag var i Sverige men nu är ett av de. Attans att vi aldrig prickar in att va där samtidigt! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.