Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Pizza Sundays.

Hej finaste bloggläsare. Hur mår ni? Ingen söndagsångest hoppas jag, fast det är helt okej om ni har det också, såklart. Jag har börjat med någon ny grej, lördagsångest. Jag vet inte vad det är med mig men lördagar har ett par veckor nu varit min absolut värsta dag. Det kan antingen ha och göra med 1) alkoholen som går ur kroppen och/eller 2) unnar mig sovmorgon som turn into en lång lazy innehållslös dag. Samtidigt som jag inte alls kan slappna av pga vill åka skridskor, promenera till havet, sitta på café, skriva, läsa, kompisdejta och tänker att jag kommer aldrig hinna allting så vad sjutton ska jag börja med? Sen finns givetvis x antal fler anledningar så som pms eller ägglossning och liknande, vem vet egentligen vad ens märkliga känslor och symtom beror på…

Så, med tanke på lördagsångesten har jag mått hur bra som helst idag i alla fall. Fint det. Pysslat med lite blogg-business och hängt på café hela eftermiddagen. Kvällen har spenderats lugnt och skönt hemma, skype med Frosten samtidigt som en alldeles underbar doft letade sig upp i näsan…. Jag ÄLSKAR att min pojkvän är en sådan pizza-fantast.

IMG_8984-2IMG_8966IMG_8974

Igår inhandlades en pizzasten och jag har nu fått pizza två middagar i rad. Hej lyx. Också hej jag går till gymmet pga min pojkvän älskar att baka pizza. Haha, okej inte ännu – men jag känner att det kommer bli så om detta eskalerar. Igår en vanlig tomat + mozzarella-pizza och idag en så kallad vit pizza med vitlök och spenat. Alltså oh my. En blandning av de pizzorna får bli morgondags lunchlåda – tillsammans med lite sallad ;)

FÖLJ:

7 svar

  1. nääe, låter som en dålig grej med lördagsångest. Hoppas det “bara” är pms eller så :P och att pizza hjälpte. Kram

  2. Mm, hemlagad pizza är ju sååå gott! Dessutom kan man ju välja lite hur mycket ost man slänger på då…

  3. Söndagsångest är nog inget man önskar sin värsta fiende. Men fy vad hemskt att få det redan på lördagen. Måste du styra upp. Vakna picolite tidigare, ta en promenad och lyssna på en bra pod. Lovar att det känns lite bättre. Annars tycker jag den där ångesten oftast beror på hur måndagens schema ser ut. Lugna måndagar brukar ge en bättre söndag. Kanske?

    Pizzasten? Hur funkar det? Jag vill ha en sån men va? Sätter man den i ugnen? MÅSTE Googla!

    1. Hoho väldigt sena svar på kommentarer här. Men följde ditt tips och gick på promenad + podd, men jag har ett problem att jag ofta blir så irriterad på vissa poddar… Vi måste snacka om det nästa gång vi ses! Lördagen blev väldigt fin i alla fall :))

      Och ja pizzasten, in i ugnen som en extra plåt som samlar all värme, bra grej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.