Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tusen tankar.

Åh hallå. Är helt slut! Känns så lame att skriva så, men det är alldeles sant. Ett knep påväg från jobb till finskakurs jag lärt mig dock, det är att ta en powernap på bussen! Det måste vara det bästa med att åka till en slutstation. Knepet för att somna? Läs en bok – om jag är trött får det mig alltid att somna, till och med på bussen.

Sen hann jag hem och till gymmet också!! Här är mitt vackra körsbärstomat-ansikte efter…

  
Ett bra litet pass på crosstrainern och några pullups, pushups och plankor på det. De 3 P:na som jag kallar dem, eller inte hehe men hade kunnat göra det.

Minns förövrigt inte sist jag tog kort på en träningsmaskin i syfte att dokumentera det på bloggen? Jag menar, hur ofestligt är det inte? Men men.

Förresten, en annan bra sak med mitt gym nu på vintern, DETTA! Bilden nedan. En löpbana inomhus, så värt. Mitt knä blir dock ledset så fort hen måste kämpa lite, så tar löpningen i väldigt lugnt tempo för att komma och tagga inför springturer utomhus så fort det blir vår och finväder igen!

 

Och jo, anledningen till tystnaden på bloggen är helt enkelt för att det är lite fullt upp. Klockan är liksom 23 och jag har precis störtat i sängen efter att ha ätit middag och fixat lunchlåda! Och så brukar början på veckan alltid vara lite lagom vardagstråkig. Men i huvudet mitt snurrar tusen tankar och det är både kul och jobbigt. Jag har så mycket jag vill göra och idag fick jag sådan fruktansvärd fernweh – jag såg framför mig hur jag gav mig i väg på en jorden runt-resa… I det läget är det extra farligt att läsa drömmiga texter om att go travel while you are young.

Tänkte börja med att fokusera på resan till Warszawa här i vår i alla fall. Sen får vi väl se vart vindarna bär mig.

FÖLJ:

4 svar

    1. Dessutom känner man sig som en elitidrottare ;) Nu är det väl 10 år sedan, en skada från basketen. De hittade aldrig något egentligt fel… Det är mest lite instabilt liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.