Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Ladies at Belge.

Okej jag måste säga att shit vad kul det var att träffa ett gäng av tjejerna från Girls in Tech-helgen. Ni vet när man är tio stycken från helt olika bakgrunder, med helt olika yrken och de flesta inte känner varandra ALLS? Och man tänker, herregud vad ska vi prata om? Men blandat med spännande presentationer av oss själva och våra intressen så hade vi så intressanta samtal om kärlek, business, att vara kvinna, bo utomlands och rida på islandshästar, lära sig programmering and what not.

Tio ladies, tre timmar, en öl och massor av prat och skratt. Och jo, vi träffades på Belge. Trevlig bar/restaurang i centrala Helsingfors.

Det kändes så uppfriskande och givande. Jag har kompisdejtat mycket två och två (eller en och en, vad man nu säger, på tumanhand liksom), men detta känns på något sätt ännu mer effektivt(?) och roligare. Man kan connecta med fler och chansen att man hittar någon som man verkligen klickar med är ju såklart större i en grupp. Att kompisdejta är egentligen väldigt likt att dejta män, det är faktiskt inte alltid det känns rätt. Dessutom att träffas så här ett gäng med ashärliga tjejer är så inspirerande, att få höra allas stories, idéer, tankar, hobbies och tips.

Jag älskar också att få vara yngst, faktiskt. Det känns som att jag har så mycket att lära av alla andra, bara suga in allt klokt de kan dela med sig av. Och så känns det som att jag har tid. Jag är snart tjugofyra, jag behöver inte stressa. Behöver liksom inte satsa på att bli VD inom detta år (hehe) eller se alla spännande länder där ute. Jag har tid.

Nu kan jag också känna att jag har så otroligt mycket mer självinsikt än vad jag hade när jag var 18-20. Jag VET att jag är ung, att jag inte har den där erfarenheten, att jag tar ogenomtänkta beslut (hey min hjärna har faktiskt inte utvecklat ett konsekvens-tänkande, man har inte det innan man är 25, och jag skyller alla mina dumma beslut på det). Jag vet att jag är naiv och en drömmare. Att jag är definitionen av generation Y. Osv.

Men vet ni, jag vet också att jag är jäkligt kompetent, jag är extremt snabblärd (jag vet, det säger alla om sig själva) och att jag har enorm potential.

/Jennifer, går och lägger sig med pepp i kroppen och ser fram emot nästa träff med tjejerna!

FÖLJ:

4 svar

  1. Låter fantastiskt bra :) borde styra upp nåt liknande här hemma, synd att man inte har tid :(

    Glöm inte att du är bäst!

  2. Så härligt det låter!! Både med dina kloka insikter och att du vågar berömma dig själv (bra egenskap, anser jag!) och så modigt att våga kompisdejta, det är nästan värre än att träffa killar haha.. Alltså om det inte klickar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.