Jennifer sandström

Torsdag & kostymbyxor.

Torsdag igen? Jahapp, ser inte sämre ut (eller bättre? Alltså så att det blir positivt: torsdag = bra). Jag jobbade hemifrån i morse och är påväg till jobbet nu. 

   

Det här hörni är mina skönaste byxor. De är kostym-liknande byxor från Mango. Kvalitén är kanske ingen höjdare? Men jesus vad sköna de är. Och lite stiliga. Ungefär som klänning/kjol – så skönt men kan ändå vara uppklätt!

Skulle vilja ha fler byxor i liknande modell, men mina ben är sjukt kräsna. Jag provade säkert tio olika modeller i samma butik innan jag hittade dessa – tio modeller som på galgen såg i princip helt likadana ut, men alltså inte passade/satt bra.

Min dröm är att hitta en butik där alla kläder känns jag och som passar min kropp. Vore så skönt! Och känns mer realistiskt än att önska sig en kropp som passar i allt. Det värsta jag vet är nämligen att gå i butik efter butik och aldrig hitta något som känns 100% rätt.

Har ni lätt att hitta byxor? Och var shoppar ni helst?

FÖLJ:

13 svar

 1. Jag använder inte byxor längre… Har några par stretchjeans , men jeanstjejen har gått över till att bli klänningstjejen.

  Eller, jag har ju mysbyxor, träningsbyxor (löpartajts) och en hel del outdoorsy byxor. Men byxor till vardags har jag jättesällan, även om jag råkar ha ett par röda jeans idag.

  Har man väl upptäckt “kontorspyjamasen”, dvs klänning i mjukt material och strumpbyxor då har man aldrig nåt annat på sig :D

  1. Jag vet!! Kontorspyjamasen alltså. Hittade nyligen en SÅ skön klänning från Gant. Nackdelen? Priset och att den inte gick att tvätta vanligt.. Måste leta en mer rimlig klänningsmodell och köpa en uppsättning ;)

 2. Jag har hittat min affär. MEN den ligger på andra sidan Atlanten. Så jag passar på att köpa kläder varje gång jag är i USA. :) På American Eagle är det som att de har designat allt för min garderob :)

 3. Skitsvårt å hitta byxor ju!!! Senast överlycklig över ett par jeans jag hittade på en outlet i USA, Annars e mina all-time-high byxor ett par kostymliknande grejer från Top Shop, men de e nästintill sönderslitna, så jag har faktiskt en dröm om att ta med dem til en ok skräddare å be om ett par exakt likadana! =)
  Skitsnygg bild på dig forresten!!

  1. Tack Nelly!! Jag har också tänkt på det, har en klänning jag älskar modellen på också, man kanske skulle leta upp en skräddare…

 4. Usch. Hatar byxor. Längtar till sommaren så jag kan ha klänning. Enkelt och skönt. Jag hade aldrig klänning innan vi flyttade till Portugal, men nu har jag upptäckt känslan är det klänning som gäller, Från maj till oktober!

 5. Kände att jag måste dela med mig..känner mig sådär rusigt nykär och lycklig – men då i tanken på att imorgon åker jag till Finland!!! För något år sedan kom ju Finlandslängtan tillbaka och din blogg gör suget extra stort.. Så det ska bli så härligt att få träffa släkt, prata finska (haha det är faktiskt utmaning – även om jag talar det “flytande” så gör jag då inte det kring ämnen som liksom inte diskuteras i familjen..fast jag är så sugen på att få åka Och prata av mig ordentligt haha) och bara..känna Finland. Önskar dig en fin helg :)

 6. Kände att jag måste dela med mig..känner mig sådär rusigt nykär och lycklig – men då i tanken på att imorgon åker jag till Finland!!! För något år sedan kom ju Finlandslängtan tillbaka och din blogg gör suget extra stort.. Så det ska bli så härligt att få träffa släkt, prata finska (haha det är faktiskt utmaning – även om jag talar det “flytande” så gör jag då inte det kring ämnen som liksom inte diskuteras i familjen..fast jag är så sugen på att få åka Och prata av mig ordentligt haha) och bara..känna Finland. Önskar dig en fin helg! :)

  1. Åhhh Johanna! Shit vad fint! Blir alldeles glad för din skull :) Men var i Finland var det nu igen? Tack och ha en fin helg du med – blir du här i landet över helgen eller längre? ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.