Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Drömmig fredagskväll.

Att först möta upp en svensk(!) tjej i Helsingfors för en liten aw. Alltså typ tredje svensken jag hittat här och kastat mig över. Ni vet oavsett var i världen vi befinner oss och hur många eller få hav vi färdats över, så finns det alltid något att connecta i när man kommer från samma land och är i ett “nytt land”. Detta gäller alltså även om man är från Sverige och befinner sig i Finland.

Jag och Lina möttes på baren Latva i ett något hippt (I think?) område centralt. Där drack vi rött vin och pratade om till exempel bloggar (gemensamt intresse), jobb, att vara ung (och förvirrad), vänner och så sammanfattade vi historian om våra liv eftersom det var första gången vi sågs. 

Här har ni Lina och en väldigt snygg/cool/innovativ ljuslykta av ett rivjärn.

 

Och här har ni Linas blogg som jag rekommenderar!

Bra sak nr. 2 denna fredagskväll var att komma hem till städad lägenhet, middagen serverad (äkta italiensk köttfärssås med egengjord pasta) tillsammans med två avsnitt Friends och sedan få krypa ner mellan nytvättade lakan intill Mumin. Oh my god, visst låter han som DRÖM ibland min T? Ni vet väl också att en viktig egenskap för framgångsrika karriärskvinnor är en “supportive husband”, ett uttryck som hörs idag men som jag hoppas blivit förlegat (och alltså en sjävklarhet) när jag är 39 år och högsta chef.

Så himla skönt med en lugn kväll. God natt!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.