Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

On Sundays we…

Brunch! What else? Och vad kunde möjligen vara en bättre idé novembersöndagar som dessa?

Älskar när jag och Veera lyckas få till en dejt (hon är bland Finlands största influencers i resebranschen och det innebär att hon typ alltid är iväg och upptäcker nya spännande destinationer, hon har nyss också börjat podda om resor, dock en typiskt irriterande grej när man bor i Finland: att den såklart är på finska). Och när vi väl ses så blir det ofta på söndagar. Ofta blir det brunch. Och alltid blir det väldigt fabulous.

Och såklart blir det avokadotoasts. Idag med fetaost och pocherat ägg.

Känner mig så tacksam över vänner och kärlek just idag. Att jag har familj hemma i Sverige som jag saknar så mycket just nu. Men att jag också har så ofantligt fina människor här i Helsingfors. En pojkvän som skjutsar och hämtar mig trots att det tar fyrtio minuter tur-o-retur. En vän som spontanringer en lördag bara för att prata och det ljusar upp hela ens sjukt gråa jobblördag. Eller en vän som bjuder på brunch och får en att till och med njuta en stund av november. 

Dessa människor gör det samtidigt så svårt för mig, jag vill vara på alla platser jämt. Jag klagar över saker som jag istället borde uppskatta, jag vet. Men. Hur gör ni andra som har utspridda släktingar och vänner, inget egentligen självklart hem?

FÖLJ:

8 svar

  1. Känner så igen mig!!! Efter 3 månader i Afrika börjar dock Europa som helhet kännas liten och bokade in en kort trip till Tyskland från Helsingfors för att hinna se en saknad vän när jag återvänder för julledigt, för 2h är ju kort väg, hehe

    Försöker annars hålla kontakten och tittar på härliga sommarminnesbilder när saknaden blir stor!

    1. Åh, det där har jag också upplevt! När jag bodde i Indien och ville flytta hem så räckte det liksom att flytta till München, haha. Perspektiv liksom och allting är ju relativt ;) Nu när jag bor i Finland så nöjer jag mig inte längre med att det är “nära”. Men tror på att försöka hälsa på ännu oftare och verkligen planera in det!

    1. Jaa, vore fantastiskt om det kom snö i vinter och du kunde komma hit när allt är vitt ju! :) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.