Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

“…och jag berättar med en drömmande blick om göteborgaren jag ska träffa för vår tredje dejt följande dag.”

Det är mitten av september månad och träden har precis börjat skifta i en lätt nyans av gult och oranget. Sommaren och solens strålar drar sig sakta bortåt och jag sveper min halsduk tätare kring mig. Framme vid caféet som har Hagas största kanelbullar ser jag Sofia stå och vänta, hon får syn på mig och hon skiner upp. Heeeeej, hur är det? Jag älskar hennes breda göteborska. Hon kramar mig med den arm som inte bär de två, tjocka kursböckerna och så slår vi oss ned på uteserveringen och börjar uppdatera varandra om vad som hänt i våra liv under de två senaste veckorna som vi inte hunnit ses. Hon berättar med samma, vanliga entusiasm om sina nya klasskamrater och jag skrattar gott tillsammans med henne. Snabbt är vi inne på samtalsämnet killar och jag berättar med en drömmande blick om göteborgaren jag ska träffa för vår tredje dejt följande dag. Sofia ler och visar mig sedan smskonversationen hon haft med sitt senaste ragg. Vi är studenter och singlar i en underbar stad och livet kunde inte vara bättre.

En timma går snabbt och vi kramar varandra hejdå innan jag måste rusa hem för att byta om till kvällens jobb, var det barnvakt eller servitris jag var uppbokad för ikväll? Jag kunde inte minnas och det spelade ingen roll, jag älskade båda mina extrajobb!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.