Jennifer sandström

Och det är okej, när man inte tänker på det.

Man vaknar på morgnarna och somnar på kvällarna. Dagarna sveper förbi och livet har sin gång. Jag bor i Indien, jag har mina happy moments och min vardagsbekymmer. Allt är som vanligt, enligt definitionen av vad ‘vanligt' är i mitt indiska liv. Men när jag tänker på något kan det plötsligt hugga till någonstans inom mig. Till exempel när jag inser att jag har en av jordens skönaste sängar hemma i Sverige som huserar hos mina kusiner medan jag ligger på en 15 centimeter tunn madrass natt efter natt.

Fast något som är mer smärtsamt är när jag påminns om Nya Zeeland. När dessa 25 foton av Nya Zeeland dyker upp framför mina ögon flyger minnena förbi och mitt hjärta och mage knyter sig. Vill. bo. där. Landet är så vackert att det gör ont! Och det gör ont att ha varit där, upplevt det och sett allt för att sen varit tvungen att lämna det.

Och allt det här är okej, när man inte tänker på det.

Nya Zeeland, idag sänder jag ut en tanke, en dröm och önskan om att vi en dag kommer att återförenas! Det känns som att allt annat vore dumt.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.