Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Cry me a river.

Åh, dessa dagar. När hela dagen känns som att tugga på seg kola, fast kolan är inte ens sådär söt och god som kolor är utan smakar snarare likt ett tuggummi man tuggat på i sju timmar. Vill gå hem och skjuta med luftgevär i taket, liggandes i min säng – inte för att det är en aktivitet jag brukar utöva men det känns som att det skulle kännas skönt just nu. Höra kulorna slå i taket och sedan studsa ner på min kropp igen. Ok, det kom ur mig mer självdestruktivt än jag hade tänkt.

Men när alternativet “gå till gymmet” finns att välja bland så är det alltid det alternativ man bör välja! Att träna har ju förmågan att förbättra de absolut värsta humören, av min erfarenhet.

Så är påväg i rickshaw till gymmet just nu, och chauffören kör så hackigt att jag tror jag kommer spy snart (eftersom jag sitter och skriver samtidigt).

Tänkte ge er en bild jag tog när jag traskade från jobbet. När jag är lite sur så liksom pressar jag ihop läpparna och det kan lätt liknas vid en misslyckad plutmuns-pose? Underifrån är man också alltid så vacker. Och ja mamma, min hy är för tillfället lite dålig.

20131023-174127.jpg
Komplimangen jag fick i morse gjorde dock hela min dag! Kände mig trött och sliten, hade inte ens dolt mina röda små prickar i ansiktet (som jag gjort på bilden). Och så säger min kollega “You look beautiful today!” När indierna ger en komplimanger värmer det extra mycket för man vet att de är alltid ärliga!

Och på det fick jag precis nu höra “You look hot!” Jösses. Får försöka leva på de ytliga komplimangerna idag.

FÖLJ:

2 svar

  1. Rickshaw till gymmet känns ju lite sådär lagom exotiskt! ;)

    Visst har vi upplevt en del intressanta tågresor! Vi reste med transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing. De byter vagnar i varje land så det var lite olika. I Ryssland hade man en tågvärdinna i varje vagn. Vi drack öl med henne och hennes kompis en kväll. Inte för att vi hade nåt gemensamt språk, men ändå. Du kan se lite bilder från den tågresan här:
    http://www.freedomtravel.se/2013/03/resan-med-transsibiriska/

    I Kenya reste vi från Nairobi till Mombasa. Där fick vi riktigt goda vänner från Amsterdam, som senare har hälsat på oss i Sverige. Tåg är bra för att knyta kontakter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.