Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Ny vecka och nästa resa

Hej vänner. Jag känner mig så tacksam för den här hösten. Den har liksom varit så snäll och mjuk, och inte alls sådär bitande och obekväm. Jag har kommit på mig själv med att verkligen njuta även om jag inte tidigare sett mig som en direkt höst-älskande person. Ju fler fina höststunder jag upplever, desto mer verkar jag förälska mig i den här årstiden. Det kändes också hur skönt som helst att plocka bort sommarkläderna ur garderoben och ge plats åt vinterkläderna. Jag gjorde det i helgen och blev som alltid överraskad över vilka kläder som gömde sig där i vinterlådorna.

Förra veckan innehöll dessutom mycket fint. 

Började veckan med en välbehövlig gym- och middagsdejt. Fortsatte med fokus på jobb och finskaplugg. Och avslutade med en sjukt skön helg. Middag hemma hos en ny bekant här i Hagalund, lite vandring i Noux höstliga skog (vi invigde mitt nya stormkök!), en inflyttningsfest och härligaste söndagshänget på en terass på Drumsö precis vid havet. Vi satt liksom utomhus ett par timmar trots att det hade hunnit bli oktober. Som sagt, höstens finare stunder.

Malin och Jas. Guld att få hänga med dessa och prata om livet och businesslivet.

Blogginlägg från veckan som gick:

Det blev en bra bloggvecka också. De här inläggen publicerade jag:


Veckans planer

Hur ser då den här veckan ut? Jag har tagit en ganska slow start med nyhetsmorgon och lite krishantering för veckans planerade resa… Jag ser hur som helst fram emot den här veckan och dess planer som ser ut ungefär såhär:

* Ikväll ska jag på middag hemma hos Lina. Kul att få spana in en hennes tjusiga hem irl och kul med en liten tjejkväll såhär på en måndag.

* På onsdag har jag en jobbdejt i stan med en vän och exkollega. Känns crucial att planera in jobbdejter under veckorna för att få bra anledningar att lämna hemmet lite oftare.

* På torsdag är/var tanken att hoppa på ett flyg mot BIRMINGHAM och resan utan research. Men möttes av dessa nyheter i morse och därför är det just nu oklart om resan blir av och vad för krisplan vi kommer på istället. To be continued helt enkelt.


Tänkte dricka morgonens första kopp kaffe nu, trots att klockan redan hunnit bli 11 här i Finland. Och ta tag i veckans jobb. Ska bland annat skicka in min bokföring till en byrå jag anlitat, så orimligt excited över det! Händer det något kul eller spännande eller kanske supertråkigt hos dig den här veckan? Vad har du för planer?

FÖLJ:

17 svar

  1. Tack Helena, vi får se vad det blir av det… Men hallå, skaldjursbuffé på Grand hotel låter magiskt gott – ENJOY IT! :)

  2. Åh, den där skaldjursbuffén på Grand har jag typ drömt våta drömmar om ända sen ni berättade om den i Schweiz… Enjoy säger jag bara, och ät lite godsaker åt mig också! ;-)

 1. Läste det om Monarch nu på morgonen. Hoppas verkligen att ni kommer iväg till Birmingham!

  Just nu så är jag uppe i Jämtlandsfjällen och hälsar på en kompis och ska bara det lugnt här i några dagar. Vet inte vad det är med fjälluften men från att ha varit helt inspirationslös ett bra tag nu så kommer inspirationen bara som ett brev på posten! Det är nästan så att jag faktiskt beger mig ut i regnet nu för att fota! ;)

  1. Ja det ser ärligt talat ganska mörkt ut, så vi får se hur vi löser det. Tack i alla fall! <3

   Och alltså jag kan tänka mig - naturen när man kommer lite norrut i landet sitter liksom inne på någon magiskt kraft eller makt. Vilken underbar känsla! Kan tänka mig att det fortfarande är väldigt höstvackert där också. Låter som om du får en fin vecka! :)

 2. Men åh vad irriterande – hoppas er resa kan bli av på ett eller annat sätt iaf! Och att alla strandade passagerare kommer hem snarast, tråkigt att missa jobb och liknande.

  Höjdpunkten på denna vecka blir första onlinemötet med min business coach! Och till helgen ska vi gå på Mamma Mia The Party på Tyrol på Gröna Lunda, ska bli riktigt kul. Har längtar efter att få se den under en lång tid, Mamma Mia fanatiker som jag är haha.

  1. Lite smått chockerande att vakna till de nyheterna – bara att göra det bästa av situationen nu, vi får se vad det blir… :O Det är ju också värre för de som redan är iväg och faktiskt är strandade.

   Oj vad spännande med en business coach, låter som en bra investering! Låter kul med Mamma Mia också. Vilka härliga planer för veckan! :)

 3. Vad glad jag blev när det inte rörde sig om ännu en terrorattack eller något hemskt.

  Hoppas ni kommer iväg ändå!

  1. Oj ja, känns som en väldigt mild sak i jämförelse. Det ser nog dock ganska mörkt ut för en flygning till England – den oplanerade resan får vi kanske göra nya planer för… :) Tack Johanna!

  1. Men åhh så fint sagt, känns superkul att höra att du tycker det varit bra innehåll här på bloggen den senaste tiden! TACK!

 4. Ja, den här veckan blev ju lite av ett anti-klimax nu när vår resa troligen inte blir av… Men men, för att vända det till något positivt blir jag än mer sugen på att resa utan research med er och har dragit några nyttiga lärdomar om det här med oplanerade resor… Återkommer snart med ett blogginlägg om det :-)

  Btw, din frilansvardag låter ljuvlig och det verkar spraka av kreativitet kring dig!

  1. Jaa, det blir lite spännande i livet när man möts av utmaningar som dessa och tvingas tackla dem liksom. Jag har nog också lärt mig att halvt obekanta flygbolag med nya linjer kanske inte är det säkraste kortet… :)

   Och tack Sanna – vad fint sagt att det sprakar kreativitet kring mig, så härligt uttryckt :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.