Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Meningen med hela skiten.

I helgen gick jag in på en bokhandel som hade utförsäljning då butiken skulle stängas. Och det var som himlen för någon som älskar böcker, sjuttio procent på ALLT! Jag älskar nämligen böcker, även om jag är sådär bra på att faktiskt läsa dem. En klassiker jag ofta gör är att läsa halva böcker…. Det bara blir så. Men jag vet att en gång i livet kommer jag sluka böcker som vilken annan mal som helst och utveckla den där tekniken för att läsa snabbare.

Med sjuttio procent på alla böcker kan någon som inte läser så ofta i alla fall unna sig att köpa ett gäng böcker. Jag hittade dessa, eller de första tre på rean, den fjärde i en annan bokhandel för fullpris.

Boken jag köpte för fullpris och som kostade 59 kronor? Meningen med hela skiten, av Nina Åkestam. En bok som funnits i mina tankar några månader och som jag tänkt att jag bara måste läsa! Jag har fått den rekommenderad och haft känslan av att det ska vara en perfekt bok för någon som grubblar lite för mycket över just det, vad är meningen med allt det här. 

Jag har redan börjat på den orangea lilla godingen och gillat de sextio första sidorna jag tagit mig igenom.

Där efter ser jag fram emot resterande tre böcker som är mer ungdoms-böcker och kärlekstories. Blev ju kär bara i namnet på den här boken… Vi är inte sådana som i slutet får varandra. Håkans melodier spelas genast upp i huvudet. Och jag älskar för övrigt just ungdomsböcker!

Vi kan också säga såhär, recensioner utlovas om jag lyckas ta mig igenom någon av böckerna… :-) Jag har läst Lex bok hela våren, haha, och nu när jag läst ut den (nåja, har kanske tre sidor kvar) så kan jag säga att den var rätt bra! Kanske inte det bästa jag läst, pga den var ärligt talat lite jobbig, men den hade en spänningsfaktor jag gillade. Och slutade såklart bra.

FÖLJ:

4 svar

  1. Läs fort! Jag behöver lite tips på böcker. Har läst alla pocketars i vanliga affärer som jag har varit jättesugen på.

    1. Haha! Vilket lyxigt problem! Du får gärna tipsa om något bra du läst också för mina framtida bokinköp :)

    1. Har tagit mig igenom mer än halva “vi är inte sådana som i slutet får varandra” nu och jag älskar den! Lite poetiskt och annorlunda skriven, och sådär tonårskärleks-aktigt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.