Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

85-åringen.

Första övningen i boken som jag började med i helgen heter 85-åringen. Övningen går ut på att du ska, så detaljerat du kan, skriva ner hur du tänker dig att ditt liv ser ut när du är 85. Var bor du? Vad gör du? Vad tänker du? Hur ser du tillbaka på ditt liv? Tanken med den här övningen är att du ska få viss klarhet i över vad som faktiskt är viktigt här och nu. Är det drömjobbet? Eller är det kanske drömresan? Kanske är de relaterade till varandra. Men i vilket fall är det en nyttig övning som får en att tänka till och börja fundera över om det liv man lever kommer leda till det där man önskar ha som 85 år. 

 

Jag har funderat en del på detta nu. Vissa saker bara känns som om det är så det kommer bli. Och man vet inte alltid hur man kommer ta sig dit, men det kommer man. Det finns några grejer som blir så uppenbara att det är vad jag måste göra nu! Vi får väl se vad en ska ta sig an för spännande utmaning här näst, hösten är fortfarande öppen. 

Så ni också, ta en stund och fundera över just detta – oavsett om du är tjugo, över trettio eller närmare femtio – hur hoppas du att livet ser ut som 85-åring?

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag hoppas att jag är pigg nog att ha en liten hund o kanske tom skutta några hinder med den ibland. Att jag har vänner att gå stillsamma promenader med, att min syn fortfarande är god nog för att läsa böcker eller att hörseln uppfattar ljudböcker.

    1. Vad fint! Jag insåg att jag nog fick tänka om min 85-åring lite. Antecknade “powerwalks varje morgon” men det är nog mer stillsamma promenader som kommer passa in på en framtida 85-åring ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.