Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Sopp-diet inför sommaren.

Sommaren kom igår. Det syntes i hela Göteborg. Mest för att alla plötsligt gick runt barbent. Jag tror svenskarna har något behov av att visa hud så fort en liten chans ges. Jag gick runt och tänkte, it's not that warm. En annan teori är att de hunnit köpa sommarkläderna innan alla reor som börjat nu och helt enkelt har lite ångest över det och känner sig tvingade att dra på dem så fort det anses vara socialt acceptabelt (ja förutom från mitt håll då uppenbarligen). Haha, skämt åsido. Det var en jättefin kväll igår.

  

Det “firades” på en terass med entrecote-middag. Även beskrivet som ett besök i himlen. 

 

Det blev min sista magiska måltid för ett tag. Idag kliver jag nämligen på en sopp-diet. Känns inte som något annat alternativ nu när det plötsligt blir så påtagligt att det faktiskt är sommar och man förväntas visa upp sig i en bikini förr eller senare.

BRYYYYYYT! 

Här ska givetvis inte mixtras med någon mat i syfte att “bli smal inför sommaren”. Löjligt. Jag är nöjd med min “bikinikropp”! Som det så vackert kallas. 

 

Sopp-diet kommer jag dock behöva gå på och anledningen till det kommer jag berätta så småningom. Tills dess kan ni önska mig lycka till och skänka en fin tanke när jag ligger där på operationsbordet och våndas. 

FÖLJ:

8 svar

  1. Oj hoppas allt går bra! Vad det nu är….och du har rätt man ska inte hetsbanta .även om hag också haft sådana tankar men det är väl det här med att gå runt och visa hud som carit gömd av vinterkläder så länge

  2. Ojoj, hann börja formulera ett inlägg när jag läste rubriken men nu önskar jag dig istället lycka till! Ta hand om dig och din fina kropp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.