Jennifer sandström

Favoritoutfits.

Det bästa med att våren kom tillslut, eller om det nu var sommaren om än lite sval, är såklart de något skönare temperaturerna utomhus och de något mindre stormiga vindarna. Jeansjackan som jag klagat på fungerar rätt bra ändå. Och matchar helt ok till mina hundrakronorsjeans från JC. 

  

Nikeskorna är de skorna jag bott i ett par månader nu. Men när det regnar, och det gör det som bekant väldigt mycket här på västkusten, så är det som att gå i strumpor. 

I övrigt är min all time favorit-outfit såklart KJOL. Hittade denna gråa goding på Bikbok, samt den vita toppen som är kort och passar väldigt bra till en högimidjan-kjol. 

Vill man förresten shoppa ska man göra det NU. Det ryktas nämligen att reorna dragit igång. Dåligt väder = inga sålda sommarkläder = butiker som panikar = REOR. 

Vi ska strosa lite på stan idag. Just nu ligger jag i sängen, redo att klä på mig. Trots at klockan hunnit bli över tolv. Det fina med lördagar. Mina tänder, eller icke-tänder, gör lite ont. Tror det gör mest ont där jag fick en av de typ fem stycken bedövningssprutorna. Tänkte ta mig igenom denna dag utan värktabletter i alla fall. Och tuggat har jag börjat göra förresten, är ju omöjligt att bara äta flytande – jag blir sugen på exakt all mat. Hönökaka rekommenderas för den som behöver något lätttuggat! 

Tack för era fina ord också. Det värmer såklart. Puss! 

FÖLJ:

3 svar

  1. Hallå!:) Hittade nyligen tillbaks till din blogg och måste bara säga att den är så nice och peppig! Även om jag nästan blir lite för avundsjuk på alla äventyr du verkar ha vart med om haha!

    Ps. Jag vann ju ett par örhängen här på din blogg för ett år sedan, mami använder dem flitigt :)

    1. Hej Hedda! Gud vad kul att du kommenterade, vad glad jag blev :) Och nu kommer jag ihåg tävlingen också, vad roligt att örhängena blev så uppskattade! Tack för din fina kommentar, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.