Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Boktips.

Söndagkväll. Måndagmorgon i morgon. Helgen har varit bra. Jag har mestadels druckit olika drycker genom dessa sugrör.  

Var in till stan en sväng också, men det känns mest som att hela kroppen hjälper till i läkprocessen som sker i munnen. Så energin är lite låg. 

Så har spenderat mycket tid i säng och soffa och läst en himla massa. Nu inne på bok nummer tre som ni ser lite svagt i bakgrunden på bilden ovan.

Jag har således ett boktips till er, faktiskt! Trots att jag nästan direkt började på den nya boken så har jag den här andra fortfarande kvar i mina tankar… Och det är boken med namnet som är det fina Håkan-citatet: Vi är inte sådana som i slutet får varandra.

 

Boken är skriven av Katarina Sandberg och det är nog vad som imponerar på mig mest med den. Katarina är född -92 och alltså lika gammal som jag. Det här sa hon i en intervju jag hittade: “Jag hade någon sorts bild av att det var helt omöjligt att ge ut en bok, att man ska ha mycket livserfarenhet för att kunna ha någon sorts perspektiv på det man skriver om.”

Och det är just det som är så häftigt, för boken är i min mening helt fantastiskt skriven och välformulerad. Jag älskar meningarna! Och historierna! Lite tragiska eller sorgliga och dramatiska, så som böcker är, men samtidigt väldigt fin. Ja hur som helst, gillar man lite kärlek och vackra texter så rekommenderar jag Vi är inte sådana som i slutet får varandra. Vill man veta mer om handlingen får man gärna googla!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.