Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Sommardrömmar.

Förra sommaren var magisk på alla sätt och vis. Jag bodde min sista tid i München, jag hängde i Alperna, var på roadtrip till Frankrike, och så var jag galet nyförälskad. 

  

     

I sommar skulle jag vilja åka någonstans söderut i Europa. Skulle vilja köra en hyrbil i Italien eller bo på en gård en månad i Spanien (som vi faktiskt funderade på att göra förra sommaren). Samtidigt vill jag känna de nordiska ljumma sommarvindarna, bada från en brygga vid en sjö, ha mysiga grillkvällar och sippa på rosevin var och varannan kväll. Kanske blir augusti just så? Vi får se. Och bröllop ska jag på, det känns som en perfekt händelse för sommaren. Någon resa finns inte inplanerad ännu, förutom en jobbtripp till England här i juli. Men rätt vad det är, om något år eller så, flyttar jag säkert till ett nytt land igen, det finns ju så mycket kvar där ute att upptäcka. Skulle vara fint att bo i Centraleuropa igen, men häftigt att prova på Sydamerika eller något annat exotiskt och annorlunda land.

Vad sommardrömmar ni om? Eller vilka länder drömmer ni om just nu? 

FÖLJ:

6 svar

 1. Jag sommardrömmer om Ålands röda klippor där jag tänkte ligga o läsa böcker hela juli. Det räcker med resor för mig.

  1. Vad fint Åsa, det tycker jag låter fantastiskt! Jag hoppas jag får besöka Finland lite i sommar jag också :)

 2. Nyfiken på Spanienplanerna, vad var det för slags gård? :) Kul med jobbresa, vart bär det av?

  Ser fram emot Torquay med ungdomar (det är ett blessing att få ta del av en språkresa igen och se all magi mellan ungdomarna, jag är förväntansfull), men allra mest längtar jag efter sambons och min Cypernresa. Jag behöver paradisstränder och avkoppling med min kärlek… :) Annars längtar jag sjukt mycket efter Spanien, Finland och är nyfiken på att åka lååångt bort… men en sak i taget! :)

  1. Åhnej, svarade så försvann allt! Jaaa det ska bli kul, bara till London sen vesöka några av våra orter och kolla läget! :)
   Härligt att du ser fram emot Torquay! Och Cypern låter amazing, när ska ni dit?
   I Spanien eller Frankrike och Italien finns det jobb där man hjälper en familj på deras gård mot mat/husrum, med allt vad det nu kan vara. Skulle vara så häftigt!

  1. Säger ingenting emot det där. Hoppas på att besöka någon av västkustens pärlor jag själv i sommar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.