Tacksam.

– Det första som brukar hamna på mina tacksamhetslistor: Jag är tacksam över att vara älskad!

– Jag är tacksam över att min kropp och mina ben kan ta mig 5 kilometer på 28 minuter. Det om något imponerar på mig då jag aldrig tidigare i livet kunnat detta.

Slog mitt rekord under Blodomloppet i Göteborg.

– Jag är också tacksam över att jag kan göra en pullup trots att jag tränar så sporadiskt. Bland den häftigaste känslan jag vet! 

– Jag är tacksam över att mitt första riktiga jobb var på mitt egentligen drömföretag, i ett drömteam. Spelar ingen roll vad som händer efter sommaren. Jag är sjukt nöjd ändå!

– Idag är jag tacksam att det inte regnar och stormen verkar ha avtagit, men framförallt för att det är fredag!

Vad är du tacksam över?

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

5 Kommentarer

 1. annie
  5 juni, 2015 / 14:25

  Att jag får utbilda mig gratis.Att jag är så envis och aldrig ger upp.att jag ska flytta till schweiz för att plugga i höst :)

  • jennifer
   Författare
   7 juni, 2015 / 18:04

   Fint! Och Schweiz, gud så kul! Vad ska du plugga?

 2. Malin
  5 juni, 2015 / 20:00

  Sprang du också blodomloppet? Kul :) Sprang med skavsår på 31 minuter och gick bara lite i sista backen, sjukt impad av mig själv då jag knappt kunde springa en kilometer utan att få blodsmak i mars! Med tydliga målsättningar kan man uppnå vad som helst :)

  • jennifer
   Författare
   7 juni, 2015 / 18:04

   Det var starkt jobbat Malin! Och ja precis, jag var också där och skuttade fram sicksack mellan alla löpare :) Mitt mål var att klara under 30 och man blev minsann peppad av folkmassorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?