Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Magin infinner sig vart jag än går, det är så det känns ibland.

Jag minns i våras när jag fick erbjudandet om att åka till Indien för ett år. Jag hade första intervjun och bestämde mig för att tacka nej. Under nästa intervju skulle jag helt enkelt meddela att det inte kändes aktuellt. Att jobba med sälj och marknadsföring var ju inte vad jag allra helst ville göra. Högst upp på min lista stod det att skriva den där boken. En bok som jag och en vän redan hade börjat på. Jag berättade kanske aldrig det för er? Under ett par månader så skrev jag på en bok. Där och då tänkte jag att det var vad jag ville satsa helhjärtat på. Jag vill bosätta mig i en magisk liten hyreslägenhet i Göteborg, leva knapert ett tag, läsa ett par kurser, och skriva på min bok. Jag hade min närmsta framtid planerad och dessutom höll jag på att bli kär. Så när det blev dags för den andra intervjun hade jag redan fattat mitt beslut. Jag hade förklarat för min pappa hur jag resonerade och han sa som alltid hur fantastiskt klok jag var. Men under den andra intervjun förändrades allting. Känslan kom till mig och det var min mage som sa, det här är rätt för dig Jennifer, du ska åka till Indien. Det fanns plötsligt inga tvivel om att jag skulle tacka ja och just nu, här i min säng i Indien, kunde jag inte vara mer tacksam. Det finns inga tänk om, jag hamnade här för att det var menat så. Jag var menad att komma till Indien och jag vet inte exakt vart det kommer att leda mig men jag är övertygad om att det kommer leda till mina drömmars destination. Magin infinner sig vart jag än går, det är så det känns ibland. Och någonstans har jag hört att bara de som verkligen tror på magin kan uppleva den. Jag vet inte exakt vad jag menar med magi, men jag vet att det jag upplevt de senaste åren många gånger varit definitionen av magiskt. Magiskt i min värld, för mitt hjärta och min själ. Kanske är det även så att Indien är lite av magins land? Nya Zeeland var visserligen också magiskt. Kanske är det bara så enkelt att jag tänker lite mer poetiskt och djupare än de flesta, att vi alla upplever magi, men vi uttrycker det på olika vis. Jag gör det genom mina tankar som blir till meningar och små texter. Som en dag, kanske blir till stora verk.

20130826-222602.jpg

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.