Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Somliga går med trasiga skor, jag går i flipflops.

Fötter och skor är en ganska märklig grej egentligen. En del bryr sig om att ha sköna skor, men de flesta – vi bryr oss om att ha snygga skor. Något som för övrigt min kära far aldrig kommer att förstå och det, trots att jag faktiskt aldrig använder klackar längre. Högklackat ser jag inte riktigt poängen med, särskilt inte när man nästan stapplar fram på grund av svårt att gå i och sedan får megaont i fötterna? Nåja, vi gör alla våra livsval.

20130826-084503.jpg
Jag fick en gång en komplimang för mina fötter, att mina tår var helt perfekta! Lite kul.

Apropå ämnet så är fötter och skor en fantastisk hobby. Man behöver alltid ett par nya skor liksom (vilket jag egentligen ogillar då det även är en väldigt dyr hobby…). Här i Indien har det typiska skovalet kommit att bli, tamdadam: flipflops! Jösses vad skönt det är. På Nya Zeeland gick de flesta runt i flipflops men jag hade en spärr inom mig och kunde bara inte ha det till skolan. Nu, har jag det jämt varje dag till kontoret. Och det är inga übertjusiga flipflops utan det är mina gamla, goda Havaianas!

Här i Indien finns en uppsjö av sandaler och flipflops. Det är bara ett problem, majoriteten är av en sådan typisk indisk stil – som jag inte ännu blivit helt bekväm med. och känner bara att Sverige, vad jag saknar ditt mode och särskilt dina skor! Saknar min fullständiga garderob också.

Ibland slås jag av minnet av dessa godbitar till platåskor och blir lite ledsen över det faktum att de kanske är totalute att bära sådana skor när jag är hemma i Sverige igen? Nåja, allvarligare problem kan man ha och göra med gissar jag. Snart kommer jag väl ha acklimatiserat mig så pass bra i alla fall att jag traskar omkring i sari och sandaler med blommor på…

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.