Jennifer sandström

Let your tears water the seeds of your future happiness.

“Cry. Forgive. Learn. Move on. Let your tears water the seeds of your future happiness.”

– Steve Maraboli

Livet är magiskt. Idag var en sådan dag då jag tänkte There is only so much happiness you can take, en sådan dag då jag borde gått hem och lagt mig i sängen för att låta tårarna bara komma. Jag var trött, är trött. Det kunde varit ett perfekt tillfälle att kliva in i skepnaden av lite deppig och självdestruktiv. Det behövs ibland och det är ok. Men när jag gick från jobbet kände jag bara, varför? Jag är ju glad. Nu sitter jag på min säng och lyssnar på gråtiga låtar. Men det finns inga tårar där, de som alltid brukade lura bakom ögonlocken alldeles för ofta. Jag tror att jag för ett par veckor sedan grät en hel månadsranson av tårar. Och ögonen måste få vila. Hjärtat måste få leva på lyckan en stund. Trots att livet är så märkligt, så jättemärkligt. Ibland är det så.

Det handlar om lycka och om tårar. Om att gråta, förlåta, lära sig, gå vidare och låta tårarna vattna de frön som man sår för framtida lycka. 

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag lyssnar på en låtlista på spotify som heter typ happysongs, de har ju olika moods man kan välja på. Väldigt bra sätt att börja dagen på, när man som jag är morgontrött! En favvo just nu är Happy av Pharell Williams, sjukt glad man blir av den :)

    1. Ja! Älskar de olika humörs-listorna. Samt även att spela “radio” på Spotify. Så många bra finesser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.