Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Skype-poesi på jobbet en onsdagseftermiddag.

A i den här konversationen nedan är Ari min bästa finska kollega. Han är helt underbar och vi alla älskar honom väldigt mycket av en rad olika anledningar. Han är även kanske världshistoriens sämsta roomie (inte självupplevt) men har än så länge inte blivit utkastad (det är nog egentligen bara en tidsfråga). Jag tror också att han har ett hjärta av guld, bakom den finska, karga och kyliga fasaden (han är visserligen varken särskilt karg och kylig).

Han sa till mig idag att jag alltid är så glad, misstänksamt glad i hans mening. (Tydligen har min ledsna dagar inte varit särskilt uppenbara överhuvudtaget). Och jag började predika om diverse övningar för att vara glad slash lycklig. Jag fortsatte sedan att spamma honom med citat om lycka, varpå denna konversation utspelade sig – och jag tyckte den var så vacker att jag måste dela med mig…

A: I want to know the whole spectrum of feelings. I want to be sad, mad, tired, glad, confused, unsure, confident, excited, and scared.
J: yes yes yes, me too and I am. all the time. sometimes too much
A: good
A: and I want to be drunk

20140409-182610.jpg

Och här är han, Ari. På en strand i München, med vinflaskan i hand.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.