Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

“Det är fint att se dig le igen.”

Goddag snyggingar! Eller, god eftermiddag må vara mer korrekt.

Vilken intressant diskussion det blev här på bloggen igår om det här med att få ekonomiskt stöd från sina föräldrar. Jag tycker det är så kul att få höra er läsares olika tankar och åsikter. Lika trevligt tycker jag det är när ni mailar och berättar saker eller ställer frågor. Ni gör bloggandet roligare och bättre, bara så ni vet!

Det är snart påsk och det finns alla anledningar att äta ägg, såväl vanliga som choklad! Jag fick denna lille söte (se bild) igår av Finland. Inte av landet i sig visserligen, utan min finska kollega. De jag tenderar att hänga mest med här på kontoret. Mormor – om du läser det här, jag vet att du läser min blogg ibland – jag har lärt mig den fras på finska som blivit utsett till typ världens vackraste. Jag ska berätta när vi pratas vid nästa gång ;)

20140409-144819.jpg

Och leendet håller i sig. Det är såklart att det finns något som ligger där och skaver, men när jag fick höra orden att det är fint att se dig le igen så kände jag att ja, det är det och det är jag värd. I slutändan har vi bara oss själva, en tanke jag alltid återkommer till.

FÖLJ:

6 svar

  1. jag brukar inte kommentera så ofta,istället gillar/”hjärtar” jag inlägget med bloglovin. ser du när någon gör det?

    1. Jaaa Dani, jag ser det på min Bloglovin och jag ser att du göra det väldigt ofta – vilket är fint <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.