Jennifer sandström

Search
Close this search box.

En vanlig dag på kontoret.

Fick en fråga för ett tag sedan hur en vanlig dag på jobbet ser ut för mig… Jag kommer in någon gång mellan 8.30-10. Älskar möjligheten till lite flex. Tar min dator från skåpet med alla laptops och går igenom det stora rummet där alla som jobbar med onlinemarknadsföring sitter, unga människor från massor av olika länder.

Sedan ser dagarna lite olika ut beroende på vad som gäller just nu. Att jobba i ett startup innebär att man får vara beredd på snabba ändringar och nya direktiv. Ibland har vi veckomöten, men nu rapporterar vi siffror på en daglig basis. Vi har även ett månadsmöte i slutet av varje månad.

Och det jag gör? Skriver texter till vår hemsida, förlänger texter som redan finns och skriver blogginlägg till Cupobloggen. Det är ena delen. Den andra är att jag är i kontakt med olika företag, hemsidor och andra för att ordna kampanjer och tävlingar. I morgon kör vi till exempel en kampanj i samarbete med Zalando som fyller 2 år!

Vi spånar just nu på en större kampanj tillsammans med några andra. Och det är överlag kul att jobba i ett så ungt företag, både företaget i sig självt och alla anställda.

kontoret

Och kontoret har jag visat tidigare, men här får ni det igen. Vi flyttade för drygt en månad sen in i den här nya, fina byggnaden. Vi har ett stort kök där det finns pingisbord och ett fotbollsspel – upplagt för sköna breaks och trevliga fredagskvällar… ;)

Luncherna tillbringar vi där eller utomhus med en frisbee när solen tillåter. Jag tar för det mesta med mig sallad, går och köper sallad eller äter i en canteen som finns i Telekoms byggnad intill oss.

Jag har skrivit lite tidigare om Cuponation. Men vi är en portal som erbjuder rabattkoder till olika onlinebutiker. Är man intresserad av att göra ett internship i München hos oss kan ni spana in olika jobb och positioner hos CupoNation, bland annat marknadsföring som jag gör.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.