Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Exhausted är bara förnamnet.

Så typiskt mig att tycka det är en bra idé att vila lite innan jag börjar städa och tvätta. Åt lite middag och tittade på min favoritserie, den löjliga ni vet som jag följer nu. Och vid nio insåg jag att tvätten inte kommer ta sig själv till tvättomaten ikväll heller. Samt att mattbaggarna förmodligen inte kommer trivas sämre om jag inte ger saneringen ett ärligt försök. Nu tre timmar senare är jag klar. Mitt uppe i detta tvingas jag kolla jobbmailen inför imorgon. Och nu vill jag bara sova. Men vill bjuda på den här bilden. Påminner väldigt mycket om saneringen i Indien om ni minns. Lika glad och rosa, bara aningen tunnare kläder då jämfört mot nu.

Nu

20140410-234736.jpg

20140410-235434.jpg

Det kanske sjukaste är vad som händer precis efter jag skrev den senaste meningen. Mitt framför mig på tunnelbanarälsen (ja står och väntar på tunnelbanan just nu) ser jag en liten MUS springa förbi. Möss i sig är inte så sjukt i städer gissar jag, men sammanträffandet var slående. Allt är precis som i Indien med andra ord, fast proportionerna skiljer sig.

/Jennifer, ser fram emot en helg på hotell i München!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.