Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Längtan efter mitt egna space.

Sukt sukt sukt. Drömmer lite om att få ha min egna lägenhet att komma hem till. En plats där saker och ting är exakt som jag önskar, som en egen drömvärld. Det är tyst om man vill, och hög musik när man vill ha det. En soffa att äta söndagsfrukost i, att kunna se på nyhetsmorgon med dagens första kopp kaffe. Att bara vara, eller dricka vin med någon i vardagsrummet en fredagskväll. Eller ha en tv att kolla serier på, eller slötitta på vad helst som är på tv. Att kunna duscha och gå runt naken om man känner för det. Eller ha sovsällskap varenda natt utan att behöva någons tillåtelse. Och att laga mat! Ett kök som är rent eller åtminstone bara nedsmutsat av en själv, och så kan man lämna disken i flera dagar om livet känns tungt eller stressigt. Tanken av en garderob där allt jag äger får plats, den tanken gör mig alldeles upprymd!

Sen skulle jag väl sitta där i min fantastiskt ljuvliga lilla lya och börja längta iväg, längta efter att bo med endast cirka 20 kg och förflytta mig lite då och då mot nya äventyr.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.