Jennifer sandström

jag har kylan i blodet

Att åka från värmen i Australien till den bitande kylan i norden var vid första steget ganska oskönt. Men det går ganska snabbt att ställa om sig till det rådande klimatet då det är något jag växt upp med i arton års tid. Och när det gick från att vara minus 30 till endast några enstaka minusgrader så kändes det plötsligt sjukt varmt.

Jag drömmer för övrigt att jag är i Australien eller Nya Zeeland eller på resande fot, varenda natt. Det brukar ta ett par veckor för mig innan mina drömmar följer med mig in i nuet när jag har förflyttat mig. Och när jag lämnar en trygg plats för till exempel en ny stad eller nytt land, så återgår ofta mina drömmar till Gällivare. Den platsen har ju trots allt präglat största delen av mitt liv och det är inte mer än rätt att jag har kylan i blodet!

20130102-073254.jpg
Vitt, vitt, vart man än ser så är det vitt!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.