Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Nyårspussen

En nyårsaftonskväll som var den lugnaste på många år, men ack så trivsam. Det var rött vin och tre rätters i form av gravad lax med god röra, älg och potatisgratäng (såklart) och pannacotta! Någon drink och ett glas champagne. Trevligt umgänge med min väninna Ronja och lite av hennes släkt. Och det var henne jag fick pussa på tolvslaget! Förra året tog jag en puss från Fredrika mellan hon och hennes pojkväns pussande. Året innan det var det en pojke i blå skjorta. Och längre än så minns jag inte riktigt. Nästa år är jag kanske utomlands, kanske i Rio De Janeiro, det låter ju ganska trevligt. Eller på ännu okänd stad i Sverige där min pojkvän bor. Ja, blivande pojkvän, man vet ju aldrig om han dyker upp det här året.

Och idag vaknade jag upp i en alldeles för skön säng, med fluffigt duntäcke och kuddar som man aldrig vill lyfta huvudet ifrån. Men för att inte bli djupt deprimerad är det en god idé att gå ut en stund medan det lilla ljuset finns att tillgå. Så min mamma drog med mig ut på en promenad genom Malmberget. Malmberget är så mycket vackrare än Gällivare. De flesta hus i Gällivare är så fula att man önskar att man hade jättedålig syn, typ. Dessvärre kommer inte Malmberget finnas kvar om några år, för malmen måste brytas. Och det är ju lite synd, faktiskt. Ja för husen och människorna, men desto bättre för LKAB!

Hur som helst mina vänner, här har ni fyra bilder från gårkvällen. På middagsdukning, förrätt, efterrätt och jag och min bästis. Nu ska den här damen fortsätta ta det så lugnt man bara kan och använda sin lilla mamma som en liten betjänt!

20130101-154829.jpg20130101-154906.jpg20130101-154927.jpg20130101-154947.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.