Jennifer sandström

Melissa Horn live på Cirkus

Jag är så hemskt svag för artister som sjunger på svenska och som har väl genomtänkta texter. Jag älskar att försjunket lyssna till Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och Melissa Horn. Alla tre har jag sett live och man vill liksom inte gå därifrån, inte sluta lyssna. Låt denna låt vara lite till, bara lite till, tänker man.

Och igår kväll så sändes Melissa Horns konsert från Cirkus i Stockholm på svt 2. Det finns även på svtplay. Hon är så genomgo den damen! Hade jag varit musikalisk och med en hyfsat bra sångröst så hade det kunnat vara jag. Bara två små detaljer ifrån att vara en Melissa Horn alltså, inte illa…

Här hittar ni klippet på svtplay!

Såhär såg det ut sommaren 2010 när jag och Rebecca såg henne på Luleåkalaset. Det var ganska tomt i publiken, men hon var väldigt berörande och mina ögon fylldes med tårar.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.