Jennifer sandström

I don’t wear makeup, I wear self-confidence

Igår gick jag ut, ut som i ut och festa på krogen, helt utan smink. Alltså h-e-l-t  u-t-a-n! Det har aldrig någonsin tidigare hänt i mitt tjugoåriga liv. Det är det nog inte många flickor som skulle göra. Egentligen var det ingen big deal, jag har varit några dagar utan smink och orkade helt enkelt inte sminka mig för att gå ut heller. Hela dagen igår kände jag även “I don't give a fuck“. Jag bryr mig inte om vad någon tycker. Jag struntar fullständigt i om tjejer inte tittar avundsjukt på mig eller om killar inte tänker “shit vilken babe”. Varför skulle jag bry mig? Jag gick ut, drack ett par glas vin, dansade (spanade in DJ:n, en annan story…) och hade kul med mina vänner. Jag skrattade åt patetiska killar som försöker ragga på en (ja tydligen brydde de sig inte om att jag var osminkad haha) och åt flickor som dansade i alldeles för korta klänningar. Samtidigt som jag, som alltid, blev extremt trött på utelivet. Jag gillar inte alkohol, jag gillar inte uteställen. Jag har jättekul när jag går ut, men hela jag skriker liksom “vad gör jag här egentligen?”. Det är kul att dansa, kul att vara social. Men det måste fan finnas mer optimala sätt att göra det på än att hänga på en klubb med alldeles för många fulla idioter.

20121004-230503.jpg

Hur som helst, gårkvällen var kul i alla fall. Jag somnade 05.00 och idag har varit en ganska chill dag. Var på zumba i kväll, men instruktören var något bland det sämsta jag varit med om – hon körde sitt eget race liksom. Och nu säger jag godnatt med den här bilden, nöjd och lycklig tjej redo att sova :) puss!

FÖLJ:

3 svar

  1. Jag tycker ändå att det var strongt gjort av dig :)
    Jag kan gå helt utan smink, förutom mina ögonbryn då de är vääääldigt blonda och inte syns om jag inte fyller i de varje dag :)
    Förutom att fylla i mina ögonbryn så använder jag bara mascara till vardags. Knappt mer till fest, eftersom jag inte kan annat ;)

    Vad använder du för smink annars? :)

  2. Sant det du skriver!
    Jag är likadan själv när det gäller sminket. Orkar aldrig lägga ner energi på det, och har aldrig gjort heller till vardags. När jag festar passar jag dock på att sminka mig lite bara för jag kommer i rätt party-moode då, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.