Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

stepping out of the comfort zone and being proud of oneself

Jag måste bara dela med mig av dagens upplevelse och berätta hur stolt jag är över mig själv. När vi gör en utlandstermin så vill vår skola hemifrån att vi gör en presentation om dem på vårt utbytesuniversitet, så jag hade bett om att få 10 minuter under dagens lektion i consumer behaviour till att göra detta. Det är även den av mina 4 kurser här som har den största lektionssalen och alltså största klassen.

Så passande var ämnet för dagens lektion, kulturer och kulturskillnader, så det var något jag helt improviserat fick relatera till när jag berättade om Jönköping och min skola. I alla fall så gick jag upp där inför hela klassen och det gick toppen! För mig var det ingen big deal förrän jag började tänka på det. När läraren sa till klassen att jag var modig som gjorde detta så insåg jag liksom att, ja, de flesta är väl ganska obekväma i att prata inför en större klass? Och jag borde ha en större anledning att vara det med tanke på att engelska inte är mitt första språk… I början av terminen hade jag varit väldigt nervös, men som med allt så övning ger färdighet och nu känner jag mig betydligt mer bekväm i det även om hjärtat börjar slå lite snabbare och man bli lite nervös över att snubbla på orden.

Hur som helst, idag klev jag utanför min komfortzon och det kändes fantastiskt bra! Jag är stolt över mig själv att jag vågade göra det och att se att det inte är så farligt alls, utan att jag snarare gillar att prata inför människor. Jag fick dem till och med att skratta både en och två och tre gånger ;)

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.