Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fördomar mot Isabella Löwengrip?

Jag är så trött på alla fördomar mot Isabella Löwengrip (Blondinbella) (känd bloggerska slash entreprenör i Sverige som startat 6 olika företag hitills). När jag hör folk som sett hennes föreläsning eller på något sätt fått chansen att få en rättvis uppfattning om henne, så hör jag alltid hur förvånade de blev och hur alla deras fördomar krossades. Jag delar inte alla Isabellas åsikter och jag kanske inte gillar allt hon gör, men det gör mig aningen upprörd när folk tar sig friheten att döma någon utan att veta någonting om dem!

Alla ni som går runt med bilden om att Blondinbella är en korkad tjej och vilken “mode-bloggare” som helst och som inte gör något vettigt alls, lägg ner bara. Det tjejen åstadkommit under de senaste åren är beundransvärt och ballt, även om man inte delar hennes syn på allt eller på livet!

Hennes föreläsning finns på Youtube nu och har ni inte sett den så kan jag varmt rekommendera er att göra det. Jag såg den när jag var på bloggforumet i Göteborg i maj!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.