Jennifer sandström

Hur det går med fitnessfighten

Är inne på 7:e dagen av fitnessfighten och är fortfarande så galet pepp, blir mer och mer pepp för var dag som går – hoppas det håller i sig! Har inte varit sötsugen en enda gång och tar gärna en extra promenad utöver passet på en timma. Igår powerwalkade jag i drygt en timma, 8 kilometer och det var så himla skönt.

Trodde jag skulle dö lite på kvällen. När jag skulle sova så vaknade jag till två gånger för att jag tänkte någon tanke som skrämde livet ur mig själv – helskumt. Och det jobbiga på mornarna är att jag vaknar strax efter fem pga att jag såå kissis, tydligen ett vanligt syndrom med tanke på minskandet av kolisar + allt jäkla vatten jag sveper. Nåväl, världsliga problem!

Gårdagens efter-träning-bild. En gamling på jobbet tycker i alla fall att min smilegrop är söt, haha, det var en av gårdagens värmande komplimanger!

20120607-094721.jpg

Och dagens mellanmål; keso, kvarg, vaniljpulver, kanel, kokos och lite mango! Mmmmm.

20120607-123737.jpg

FÖLJ:

5 svar

  1. Oh lord, 8 km/h är väl den fart jag skulle jogga i. Går allra högst 4,5 km/h. Går ju inte haha!

    1. Nja riktigt så snabb är inte jag heller, hade snitthastighet på 6,7km/h. Efter några promenader kommer man upp lite i tempo! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.