Jennifer sandström

kaos-dag deluxe

Har just kommit hem från jobbet. Det har varit sådan kaos idag alltså. Sånt händer ibland, när man är många kockar som jobbar med många soppor liksom. Jag som är ganska lugn har lite svårt att hantera stressiga situationer, men det gick bra. Hann bara med halva lunchen och ibland är det så, man får vara flexibel i sitt arbete då det krävs!

Till råga på allt visste jag inte vad en centrifug var, som finns i vissa tvättstugor, men vi kan nu konstatera att nej det är inte samma sak som en torktumlare – kläderna blir inte torra i centrifugen.

Apropå jobbet så hittade jag just min insändare på NSDs hemsida. Så nu sitter jag och dricker kaffe och njuter lite av kommentarerna till den. Herregud vad fina människor det finns, kollegorna har också berömt mig och klippt ut den och hängt upp det på jobbet! Blir så glad.

Ska försöka ladda batterierna med all denna positiva energi så jag orkar med dagens träningspass!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Åh, din insändare var super! Mitt bästa sommarjobb är helt klart inom psykiatrin, såå otroligt roligt, lärorikt och framförallt viktigt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.