Jennifer sandström

hemma i winter wonderland

Hej vänner. alltså det är helt jäkla fantastiskt att vara hemma i detta vinterlandskap! Snön som fanns i Göteborg var knappt märkbar, mellanlandade i Stockholm och där fanns det mer, men här hemma i Gällivare är det så mycket snö som det ska vara. Även om det var -28 grader när vi landade och man knappast vill vara utomhus längre än nödvändigt. Att kunna beundra skönheten genom fönstret är sjukt mysigt.

Kolla bilderna från flyget…

20121222-111440.jpg20121222-111446.jpg

Träffade redan på Arlanda min fina vän Viktoria så vi satt bredvid varandra flygresan upp och tjattrade om allt som hänt osv. På flygplatsen möttes jag av en liten välkomst-kommitté! Hur underbart… Mamma, mormor och underbara Ronja.

Det var vi tre Ronken, Vixan och jag (bilden) som hängde på gymnasiet och sedan dess har vi gått väldigt olika vägar. Men de betyder fortfarande mycket för mig och jag är glad att de finns kvar vid min sida!

 Hade en sjukt fin dag igår. Det var en sjukt fin dag. Solen som knappt orkade upp på himlen var helt magisk tillsammans med den vita, fluffiga snön och det alldeles för många minusgraderna. Träffade familjen och ett gäng vänner. Det mesta är sig likt här. Folk kilar stadigt med sina partners, några har börjat plugga, andra jobbar och festar om vart annat, de som är lite äldre är gravida och ja, ingenting nytt eller superspännande. Det är så som Gällivare är helt enkelt. Platsen jag älskar att komma hem till si sådär ibland. Särskilt om vintern när det är obeskrivligt vackert och även på sommaren när midnattssolen hägrar!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.