Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Äntligen Sverige och Göteborg!

Bästa bästa dagen! Emma mötte mig på flygplatsen i Göteborg (jag valde “varmt” före snyggt och kom i tights…) och vi hängde sedan medan jag packade upp min väska utomhus (pga risken för bed bugs huuuh) och tvättade osv. Uppdaterade varandra om livets goda bitar, njöt av att äntligen få ses igen efter ett halvår och åt knäckemackor med ägg och kaviar, gudomligt gott! Sedan följde vi med min kära moster till Frölunda Torg som renoverats och blivit väldigt fräscht.

20121220-233216.jpg20121220-233222.jpg20121220-233229.jpg

Jag gick bananas över bryggkaffe på espresso house, H&M och allt annat trevligt svenskt vi stötte på. Snubblade över en asfin vinterjacka som blev min. Vilket var ganska tur och passande då jag annars hade fått åka upp till minus tjugo grader utan jacka…Kortet mitt medgavs dock inte… Haha älskar när det händer, tyckte “eh, jag har varit i australien” var en bra ursäkt medan moster fick dra sitt kort istället! Men ni kan vara lugn, ekonomin kommer bli stabil igen så snart jag kommer till Jönköping igen och skaffar mig ett jobb!

Till middag lagades det lax och potatismos, MUUUUMS! Sedan var det bara för mig att ta tag i det stora projektet packning, för om sju timmar, i morgon redan 06.55 går nästa plan vidare. Upp till Gällivare! Och den riktiga vintern och kylan… Har även hunnit med första pepparkakan och skumtomten, julkänslorna börjar sakta men säkert krypa fram och jag tror snön och mörkret hemma kommer göra susen!

Har för övrigt inte känt av någon jetlag, kan det komma lite i efterhand tro? Gah vad mycket jag skrev nu trots att jag verkligen är trött och ska sova. Vi hörs i morgon vänner. Nu vet ni att jag är hemma i tryggt förvar i varje fall :)

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.