Jennifer sandström

Singapore

Jag minns sist jag var på Singapore flygplats. I juli, när jag flög till Nya Zeeland. Småskakis i benen och känslor blandade av förväntningar och nervositet. Tänk så bra allting blev, tänk om jag hade vetat då vilken fin tid jag skulle få. Nu vet jag.

Och nu är jag här i Singapore igen. Bara cirka en timma. Sitter och väntar på att få gå på samma plan igen…

20121220-011959.jpg

Flygresan var sju timmar och jag såg två UNDERBARA filmer, Annie Hall och Paris Manhattan. Se dem! Sen försökte jag sova, men det var störtomöjligt. Tror det kommer gå lättare på denna 14 timmars flygning.

Haha var förresten lite kul när jag var på flygplatsen i Melbourne innan. Har aldrig träffat en så trevlig dam i passkontrollen förut! Hon sa “lucky you” när jag sa att jag reste ensam, “no one to argue with”, haha sant! Sen när jag sa “is that all?” Sa hon “yes it is, but I can do a dance for you if you want!”, hur underbar? Jag lämnade henne med största leendet på läpparna, jag är van att lämna passkontrollsmänniskorna med en tappad haka eller rynka mellan ögonbrynen (för att de alltid är så buttra). Tack du damen, jag gillade dig!

På återseende hörni.

Ps. Tror ni det är en dum idé att landa i Göteborg i kjol med bara ben? Tights passar sig liksom inte så bra till… Hur snygg man nu kan vara efter 27 timmars resande!

Ps. 2 längtar såååå tills jag får krama ihjäl min Kickan (emma) på flygplatsen! Och sen min moster och kusinerna!!

FÖLJ:

3 svar

  1. Fåfångan är inte värt det, ta på dig tights en stund innan du landar :) Annars kommer du DÖ av temperaturförändringen ungefär :P Fast det kommer du iofs nog göra ändå :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.