Jennifer sandström

sidenpyjamas och julkalendern, Mvh Jennifer 10 år

Godmorgon världen,

Det här vaknade jag till i morse.

Somnade sent och hade kunnat sova längre,men när jag slog upp mina blå klockan 9 och möttes av denna utsikt så kunde jag inte förmå mig att somna om. Jag menar, hur hisnande fint är det inte?

Gick upp och gjorde frukost som jag tog med tillbaka till sängen där jag kröp ner igen i min sidenpyjamas och kikade på de fyra senaste avsnitten av julkalendern som inte hunnit se. Kändes lite som att vara tio år igen. Då hade jag sidenpyjamas och min mamma kom alltid med frukost på sängen till mig till julkalendern.

20121222-113145.jpg20121222-113153.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.