Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Gymmet.

Hallå gänget! Förmodligen inte så många av er som hänger här en fredagkväll. Själv var jag nära att dra med på en afterwork när fredagskänslan började smyga sig på och ett par kollegor nämnde AW. Men det slutade här, på gymmet, som var min ursprungliga plan.

  

Spontan tanke på den här bilden? Att jag tog en liten bild medan jag satt på toa kanske? Haha. Vissa människor gör sådant, har någon på snap som skickar sitta-på-toa-bilder ibland. Hanapee brukar väl lägga upp outfitbilder där hon sitter på toa? Tror jag. Jag är i alla fall snäppet mer “pryd” och det här är alltså bara jag i omklädningsrummet medan jag laddar för gymmet. 

Skulle ni tycka det var kul med fler bilder från min träning? Nu när jag besöker gymmet hyfsat regelbundet igen. Jag känner att jag är liiite dålig på att ta bilder till bloggen…. Mitt bloggande har egentligen aldrig varit en stress men samtidigt vill man ju “leverera” sådant som uppskattas. Hade jag skrivit endast för min egen skull så skulle ni nog aldrig blivit så många som femhundra stycken som kikar in här varje dag :) Så om ni vill lovar jag att öva på det här med att ta selfies in public så att säga… Beundrar dem som videobloggar i tid och otid på alla möjliga platser!

Häpp hörni, bäst att fokusera på träningen nu och springa vidare på crosstrainern.

  

Puss, härifrån!

FÖLJ:

2 svar

  1. Heja heja! Fredagsfys före fredagsmys. Jag hann med ett gympapass på lunchen (min kropp älskar de där passen när man får röra ordentligt på hela sig) och sen har vi tränat hundarna på eftermiddagen och sprungit på grusbanan själva så vi är ganska möra hela flocken här hemma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.