Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mitt bästa dejting-tips för er som tröttnat på krogen.

Är du singel? Längtar du efter att träffa någon? Eller önskar att du åtminstone hade någon att dejta ibland? Var det längesen du dejtade någon sist? Eller träffar du kanske bara potentiella dejter på krogen och har tröttnat på det?

Läs också:

* Tips för distansförhållande
* Kärleksexpert i radio
* 2 saker jag önskar hos en pojkvän

Dejting på nätet i all ära, det är många som diggar det, men definitivt inte alla. Igår när det var fredagkväll och jag hängde på gymmet vid 19-tiden så slog det mig… Det var hur mycket killar som helst på gymmet när jag gick och jag fick en känsla av att om man är singel och tröttnat på att träffa killar på krogen ska man såklart hänga på gymmet en fredagkväll! Eller om det är tjejer man vill träffa fungerar det givetvis också, men på mitt gym hänger de flesta tjejer i “tjejavdelningen” så kan bli knepigare för er killar.

Hur som helst tänkte jag att det måste vara mest singlar som hänger på gym en fredagkväll (och vi med distansförhållande). Killar och tjejer i förhållande antar jag antingen har myskväll och dejtar varandra, går ut tillsammans eller hänger på middagar. Min egen lilla slutsats och ingen statistiskt säkerställd undersökning…. :-)


Och fina underbara fantastiska singlar, ge inte upp. Kärleken finns där, men ibland dröjer den. Just nu minns jag egentligen knappt hur det var att vara singel, samtidigt som det känns som mitt “orginal-tillstånd” att vara just singel eftersom jag var det i 21 år innan. Så ja, tro mig, ni kommer inte behöva vara ensamma resten av era liv även om det känns så!

Ge gymmet en chans och låt mig veta om det fungerar ;) Eller har ni kanske redan erfarenhet från att ragga på krogen eller blivit uppdraggade, något som lett till en dejt? Berätta!

Puss!

FÖLJ:

12 svar

 1. Jag dejtade faktiskt en kille jag träffade på gymet år 2007. Det ledde inte till nåt förhållande men det va ju ett bra ställe att hitta “hunkar” på ;) (med samma intressen)

  1. Ja du ser, kul att höra! Vem tog initiativet då?? Tänker att det är det svåraste på gymmet, man kanske inte vill störa någon som tränar etc.

 2. Gymmet absolut, dock är en del lite “för intresserade” av träning och hälsa för att passa alla så man får väl sålla bland de olika för att hitta guldkornen.

 3. Ganska ny läsare som inte skrivit ngn kommentar förrän nu…
  Även jag tackar för lite pepp :)
  Ibland känns det nämligen hopplöst. Vart finns alla bra killar…
  Kanske ska testa gymmet :)

  1. Hej Therese! Vad roligt att du hittat hit – och välkommen! Jaaa, du får prova! Vilka strategier har du försöker med hittills?? Kram på dig!

 4. Gymmet är inget dåligt ställe att träffa killar på. När jag gick på gymnasiet så träffade jag en kille på gymmet. Det höll inte särskilt länge, men ändå. Det var mycket raggande på det gymmet vet jag haha.

  1. Se där, ännu en till, kul Rebecca! Frågar även dig då, vem tog initiativet på gymmet? ;)

 5. Hej alla glada!

  Jag är en kille som är 34 år.Ska dejta en tjej som är 23 år.. Vill verkligen ha henne och vill ha lite tips från er tjejer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.