Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Veckans andra blinddate.

Hello mates! Jag har haft en väldigt lugn och skön morgon. Ville inte riktigt gå upp, så gick inte upp. Kikade på Nyhetsmorgon. Skypade med Mumin. Osv.

Nu är jag i alla fall påväg in till stan.   

Ska på veckans andra blinddate skulle man kunna säga. Ytterligare en tjej som jag mailade lite med i februari när jag var påväg att flytta till Göteborg. Jag visste ju inte att jag skulle ha ett jobb direkt jag flyttade hit så jag förberedde mig genom att hitta nya vänner. Och så har jag inte hunnit träffa någon förrän nu.

Hur man hittar nya vänner undrar ni kanske? Det finns ett par “storbloggare” så brukar skriva “brevväns-inlägg” där kommentarsfältet är fullt av människor som är sugna på att hitta nya brevvänner eller vänner. Den bloggaren som gjort detta mest och återkommande är Sandra Beijer – Niotillfem. Det senaste inlägget gjorde hon bara för någon vecka sen, det är bara googla på Niotillfem brevvänner så hittar man alla. Jag gick bara in på ett gammalt och mailade loss till några som lät intressanta. Sån himla bra grej egentligen! Lättast om man bor i någon av storstäderna men man kan nog hitta vänner i de mindre städerna också bland alla hundratals som skriver :)

Senare ikväll ska jag träffa Stina och hennes vän från Bulgarien. Vi ska tydligen spela biljard. Sist jag spelade det med min pojkvän gick det inget vidare, men jag fick lära mig några knep. Blir nog trevligt i alla fall.

Gör ni något kul idag? 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.