Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Galna dagar.

God afton.

Ligger just nu som Pippi i sängen, fast med fötterna på väggen istället för kudden. Är lite lätt trött i benen efter en lugn löptur kvällen till ära. Det var faktiskt inte på mitt egna intiativ utan Mumins. Han har nämligen börjat öva inför halvmaraton och vill ha sällskap. Jaja, jag kan väl försöka springa typ två kilometer, tänkte jag. Men jag orkade drygt tre! (Inte koll på exakt hur långt…) Det tog en halv evighet (29 minuter) – men ändå, jag har aldrig orkat så lätt tidigare. Är i relativt bra form!
IMG_1015.JPG Jag minns när jag var “barn” och aldrig klarade att springa 3 kilometer i skolan :-( Fick traska runt och avundas de snabba barnen. Äsch jag var nog lika glad för det!

Är för övrigt Galna Dagar här i Finland. Ja alltså det är något inträffar två gånger om året på Finlands stora köpcenter Stockmann, lite som vårt NK fast inte riktigt lika “fancy”. De har massor av sänkta priser och folk går loss på allting som galningar! Vi besökte butiken här i Åbo igår. Allt var gult. Köpte tamponger, tvål och proteinbars. Haha. Älskar att lyckad köpa endast det man faktiskt behöver!IMG_1012.JPG
Jag vet inte riktigt vad spökena vill symbolisera? Men det här Galna Dagar verkar i alla fall poppis.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.