Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tips tips.

Först och främst: det är fredag. Och dagens bästa är att jag kunde somna i tid igår (med hjälp av Winnerbäck i öronen och tack vare utmattningen efter löpningen) första gången på en vecka OCH sova länge. Känner mig utvilad och stark. Nåja, sitter och kämpar med en uppgift om immigrationen i Amerikat och en analys av boken Ragtime – och känner mig aningen mindre stark inför det. Lite intressant dock. Och uppgiften är bara två sidor (vilket iofs gör det svårare då man måste välja sina ord väl…)

Om ett par timmar får jag trippa iväg till gymmet i alla fall!

IMG_1013.JPG

Här kommer hur som helst ett tips till er:

Ni känner kanske till Värvet? Värvet är en podcast av Kristoffer Triumf som gör långa och asgrymma intervjuer med diverse kändisar. Nyligen har han börjat med Varvet International och jag lyssnade på en intervju med Caitlin Moran. Och jag tänkte bara att hon var helt fantastisk! Särskilt tips för er som är intresserad av feminism. Caitlin har nyss gett ut boken How To Build A Girl.

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag gillar också Värvet jättemkt; konceptet att gästerna verkligen får prata till punkt. Ibland kan jag tycka att Christopher borde puscha lite mer, ställa lite obekväma frågor; samtidigt förstår jag att ju att han inte kan vara för hård om han ska få dit alla intressanta intervjuobjekt. Gustaf Norén tyckte jag var intressant!

    SV: Självklart kommer receptet upp. Ska dock förvarna om att det är en liten “annorlunda/nyttigare” variant =)

    Ha en fin lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.