Jennifer sandström

Fuck sweets… Eller?

Jag var jätteduktig. Tills… Jag var hemma hos en indisk familj i ett indiskt hem och blev serverad te med jättemycket socker i och av ren artighet var tvungen att dricka det. Det var i onsdags. Och då kunde jag ju liksom lika gärna äta av det söta vi fick efter lunchen igår, och även av chokladtårtan som någon erbjöd mig när vi var på ett café på kvällen. Och glassen vi fick efter lunch idag, den kunde jag också lika gärna äta. Samt skippa gymmet onsdag, torsdag och fredag.

20130927-164330.jpg

Ni vet hur det är, ibland dyker det upp viktigare saker i livet. Som att titta på hus, eller vara med någon man tycker om. Och ibland måste man ju bara leva lite? Typ äta middag som börjar med chokladtårta för att övergå till cappuccino och masala beef med chapati. Det kan ha varit konstigaste blandning av matintag på länge. Eller ja onsdagen var också lite “utanför boxen”. Åt cirka 6 bananer, i olika former och bananchips, istället för lunch. Det är inget jag egentligen rekommenderar. Vet ni vad de kallar mig? Banana girl. Men det här är bananlandet och ja, jag är rätt ok med det.

20130927-164313.jpg

Mvh nästa vecka är en ny vecka!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.