Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Jag flyttar.

När jag vaknade i onsdags hade jag ingen aning om att jag tre dagar senare skulle flytta till ett nytt hus. Allting skedde av en händelse, en slump, och plötsligt stod vi med våra väskor packade och skulle ta farväl av Link Heights. Jag sitter för sista gången på balkongen just nu, och blickar ut över Panampilly Nagar. Det har ju blivit mitt hem, att beställa mat från Brigade, dricka kaffe på Cocoa Tree, äta simpla middagar på Friends, äta frukost varje helgmorgon på Gokul, beundra stjärnhimlen från balkongen, ta promenader längs gatan när trafiken är lugn, och “allt” det där “fina” med att bo här (som egentligen mest verkar vara det i matväg?).

Men, nu tar en ny början fart och det känns fantastiskt härligt. Att lämna Link Heights känns som årets bästa beslut, efter beslutet om att åka till Indien! Jag kommer sakna detta såååå mycket: smutsen, känslan av att någon aldrig någonsin städat lägenheten ordentligt, minnena av råttan Jerry varje gång jag går in i köket, att reta ihjäl mig på säkerhetsvakterna som håller ett alldeles för vakande öga, att alltid behöva fixa någonting, alla möjliga småkryp och ohyra, och så vidare.

Balkongen och utsikten är nog det jag egentligen verkligen kan tänka mig att sakna, som när jag satt här min första tid i Indien.

Kochi Kerala IndienIndien balkong20130928-183545.jpg

Ser ni att jag ser lite trött och utmattad ut? Jo tack, det här beslutet om hus var inte det enklaste – som allt här i Indien. Men det är fasen ett äventyr i sig som jag ska berätta om för er. Smakprov på dagens husvisning som beskriver hela äventyret ganska bra:

hus i Indien

Och jo, Dani, killen till höger, som varit min roomie och kollega under hela tiden FAN vad jag kommer sakna han! Här tar vi nu skilda vägar och det gör ondare i hjärtat än vad jag hade kunnat tro. Jag är säker på att vi kommer mötas i framtiden, en helg här och där på en cool plats i världen, för att diskutera våra företag och framgångar!

/Jennifer, ger Link Heights och Panampilly Nagar en slängkyss och hoppar in i en rickshaw med all sin packning!

PS. Vet inte när internet i nya huset kommer att fungera, och mobilen har också problem (välkommen till Indien) så håll till godo!

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.