Jennifer sandström

Nystart!

Hej vänner. Känns lite konstigt att inte ha tillgång till er, vi har inte internet i huset ännu och vet inte när det kommer att bli fixat. Min telefon (täckning/nätet) har dessutom gett upp för i år, tack och adjö vad ska du med fungerande telefon till Jennifer, sa hen och gick upp i rök.

Idag är verkligen en nystart, det känns i hela kroppen. Och idag har varit en bra dag. Och snart snart snart måste jag nog berätta något för er.

Men tills dess ville jag bara säga att jag lever och mår bra. Trots att jag första natten vaknade av något som kröp på min mage, BAM, jag slog till “den” och kände hur det splashade på min mage. Det var som en nyckelpiga, fast gul, och utan prickar. Jag la den på sängbordet och sov vidare. Badrummet är väldigt myrigt också, men det är bagateller. Jag gillar huset! Och särskilt köket. Igår hade lagade Judith tysk mat till oss och det var en så ljuvlig kväll.

Just nu känner jag mig på toppen av världen lite grann. Peppar peppar.

Och så avslutar vi detta med en bild på papayajuice för att det är 1. Sjukt gott och 2. Sjukt snygg bild. I min mening. Puss på er!

Papaya juice

FÖLJ:

3 svar

  1. Jag hittade din blogg genom en kommentar du hade gjort på en blogg och vilken tur för mig! Jag verklighetsflyr genom din blogg och älskar att läsa om dina vardagliga äventyr. Tack för det! :)

  2. Skönt att du mår bra igen! I think that I already know about the little secret ;) Jag mår bra när du mår bra :) SÅ, im on the top of the world jag också. LOVE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.